В Одесі чоловік через оголошення на білборді шукає собі пару (ФОТО)

Новини 16 Листопада, 2019 898

Фото: infoport.live

Одесит хоче одружитися

«Шукаю дружину. Про себе: адекватний»: одесит розмістив на вулиці білборд з незвичайним оголошенням.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Оdessa-life, у мережу потрапила фотографія білборда, зробленого на вулицях Одеси – в районі одного з елітних селищ. Його розмістив одесит, щоб знайти дружину.

Оголошення виглядає солідно і видає впевненого в собі чоловіка з серйозними намірами. При цьому одесит розрекламував себе в кращому вигляді, описавши всі достоїнства».

«Шукаю дружину, – написав автор. – Заможний, адекватний, порядний, працюю, є нерухомість і кілька машин. Без шкідливих звичок”.

Також одесит без удаваної скромності зазначив, що у нього золоті руки і неабиякий інтелект. Крім того, він займається спортом та ще й смачно готує.

Стільки достоїнств в одному флаконі вже точно не залишать байдужими завидних одеських наречених. А для тих, хто зацікавився, автор вказав номер телефону і вже з нетерпінням чекає дзвінка.

Фото: infoport.live

«Одесити, а скоріше навіть одеситки, абсолютно по-різному поставилися до цієї «ініціативи». Хтось називає це жартом, інші кажуть, про те, що треба поспішити, треті – сумніваються в адекватності такого кандидата на руку і серце! А насправді, хто його знає. Так що дівчата – поспішіть, може бути це ваш принц!»,- пише infoport.live, який розмістив світлину білборда.

Коментарі

Позначки: , ,