В МВФ хочуть заохотити українців до тривалої праці

Новини 30 Листопада, 2017 33

Міжнароодний валютний фонд (МВФ)

Крім того, МВФ продовжує переговори з урядом щодо проекту державного бюджету на 2018 року

Міжнародний валютний фонд спільно зі Світовим банком продовжує працювати з владою України над вирішенням деяких питань прийнятої пенсійної реформи. Про це повідомив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Ми, зокрема, працюємо над тим, щоб у пенсійній системі було закладено достатнє заохочення за більш тривалий час роботи й великі внески в пенсійну систему, а також за декларування реального доходу”, – сказав він.

Люнгман також повідомив, що для завершення четвертого перегляду програми EFF владі України, крім пенсійної реформи, необхідно прийняти закон про приватизацію, привести у відповідність з імпортними цінами внутрішні тарифи на газ і прийняти законодавство про заснування антикорупційного суду.

“Ми стежимо за тим, щоб держбюджет відповідав завданням програми, зокрема, щоб дефіцит бюджету був у межах 2,5% ВВП”, – сказав Люнгман.

У МВФ уже заявляли, що для продовження співробітництва Україна має прийняти закон про приватизацію, створити антикорупційний суд, урегулювати питання із цінами на газ і провести земельну реформу.

Нагадаємо, у вересні Україна розмістила 15-річні єврооблігації на 3 мільярди доларів під 7,375% річних.

 

Коментарі

Позначки: , ,