В Академії сухопутних військ підняли прапор ВМС України на знак підтримки моряків захоплених у Азовському морі

Новини 04 Грудня, 2018 132

Фото: asv.gov.ua

В Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підняли військово-морський Прапор України на знак підтримки українських військових моряків, підступно захоплених у Азовському морі.

На офіційному сайті Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного оприлюднено звернення колективу академії до українських військових моряків.

«Дорогі побратими!

Курсанти, слухачі, наукові, педагогічні працівники, весь колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного складають вам слова шани і підтримки. Ви з гідністю виконали наказ, були вправні та сміливі у протистоянні з могутнішими силами ворога. Ви не зламались після підступної атаки у відкритому морі.

Сьогодні влада країни-окупанта ховає вас у московських в’язницях, адже злякалась підтримки, яку демонструють вам мешканці захопленого нею українського Криму.

Будьте певні, вас підтримує вся країна. Українська влада вже здійснила важливі кроки, аби донести правду про події, які сталися з вами та викрити віроломство російської воєнної машини.

У вашу підтримку висловились лідери багатьох країн світу. Знайте, правда на вашому боці, і вона обов’язково переможе. А зло і підступ зазнають невідворотної кари.

Звертаємось до батьків наших моряків!

Ваші діти – з когорти героїв нашого народу.

Ваші сини є прикладом особистої сміливості та відданості Присязі. Вони виявили готовність відважно боронити суверенітет України та свободу українського народу.

Бажаємо вам витримки у важкі дні. За вас моляться мільйони українських сердець. Низький вам уклін!

На знак підтримки наших моряків Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного:

  • піднімає військово-морський Прапор України;
  • закликає військові частини, заклади, установи Сухопутних військ Збройних Сил України приєднатись до підтримки військовополонених українських моряків».
  • Фото: asv.gov.ua

Коментарі

Позначки: , ,