В аеропорту Львова затримали пасажира, який повз митників «проніс» 17 кг золота (ВІДЕО)

Новини 21 Листопада, 2018 239

Ілюстрація: inlviv.in.ua

«Незрячими» митниками займуться правоохоронці

У Міжнародному аеропорту «Львів» затримала пасажира, який прибув рейсом «Стамбул – Львів» і намагався нелегально провезти в Україну 17 кг золота.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook активіст Євромайдану, волонтер АТО, керівник громадської організації «Рабів до Раю не пускають» Іван Спринський.

«20 листопада, близько 20.00, 17 кілограм золота (у виробах) намагались нелегально провезти в Україну, працівники СБУ зупинили дані дії. Варто додати, що вантаж пройшов зону митного контролю. Подія відбулась в аеропорту «Львів», тривають слідчі дії. Орієнтовна вартість виробів – 300 тисяч доларів США, рейс Стамбул-Львів», – інформує активіст.

Скриншот. Facebook/Іван Спринський

У коментарі до даного допису, координатор ГО «Варта-700», громадська активістка Наталія Шелестак зазначає: «Як можна не побачити 17 кг золота? Нє, не так. За скільки бабла можна стати трохи сліпим? На кілька хвилин. Дякую Івану , що висвітлює ці питання, бо є хоч якась мінімальна надія, що ті осліплені на 5 хв митники прозріють в СІЗО. СБУ в цьому випадку – молодці. А ще, хочеться вірити, що золото до ранку не усохне і не стане дешевою біжутерією».

Скриншот. Facebook/Наталія Шелестак

Сьогодні, 20.11., близько 20.00, 17 кілограм золота (у виробах) намагались нелегально провезти в Україну, працівники СБУ зупинили дані дії. Варто додати, що вантаж пройшов зону митного контролю. Подія відбулась в аеропорту «Львів», тривають слідчі дії… Орієнтовна вартість виробів – 300 тисяч доларів США, рейс Стамбул-Львів!!!#РухЗаЛюдськіПрава!!!

Опубліковано Іваном Спринським Вівторок, 20 листопад 2018 р.

Відео: Facebook/Іван Спринський

Коментарі

Позначки: , , ,