Уряд притягнув до дисциплінарної відповідальності керівництво АРМА за допущення зриву опалювального сезону на Львівщині

Новини 21 Листопада, 2019 139

Олексій Гончарук з візитом на Львівщині, 13.11.19, Новояворівськ, фото 4studio

Запуск опалення заплановано на завтра

Сьогодні, 21 листопада, зранку розпочато нагрівання систем, протягом дня в домівки мешканців міста Новояворівськ починає надходити тепло. Про це інформує Урядовий портал, пише Четверта студія.

У Новому Роздолі  продовжують ремонтні роботи. Бригади працюють безперервно, вже ліквідували чотири пориви на трасах.

Запуск опалення заплановано на завтра.

Майже всі працівники оформлені на роботу та вже отримали перші виплати заробітньої платні.

Уряд притягнув до дисциплінарної відповідальності керівництво АРМА за допущення зриву опалювального сезону в регіоні та відсторонив його від виконання обов’язків.

Нагадаємо, що Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук особисто втрутився в ситуацію щодо подачі тепла в містах Новояворівську та Новому Роздолі на Львівщині, де через безвідповідальність приватної компанії-управителя 60 тисяч людей могли залишитись без тепла взимку.

13 листопада Глава Уряду відвідав Львівську область, провів робочу нараду, дав низку доручень. Зокрема, вирішити питання з терміновою підготовкою мереж до опалення, погашенням заборгованості з зарплат працівникам та поверненням на роботу звільнених фахівців, залученням ДСНС до забезпечення громадян обігрівом  у разі зниження температури.

Урядом було ініційовано передачу ТЕЦ в управління компанії групи НАК «Нафтогаз».

Враховуючи надзвичайну ситуацію, що склалася, рішенням Тендерного комітету Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) було обрано нового управителя Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ «Нафтогаз Тепло». 19 листопада цей управитель отримав ліцензії на виробництво теплової і електричної енергії від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Коментарі

Позначки: , , , ,