Управління поліції охорони у Львівській області очолив Олександр Берило

Новини 13 Лютого, 2019 1 803

Фото: НПУ

Особовому складу представили начальника Управління поліції охорони у Львівській області.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, заступник начальника Департаменту поліції охорони полковник поліції Олег Іващенко представив особовому складу начальника Управління поліції охорони у Львівській області полковника поліції Олександра Берила.

Як зазначається у повідомленні, в Управлінні поліції охорони у Львівській області відбулась нарада, під час якої заступник начальника Департаменту поліції охорони полковник поліції Олег Іващенко представив особовому складу начальника Управління полковника поліції Олександра Берила, на якого від липня 2018 року було покладено тимчасове виконання обов’язків начальника. На засіданні також були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа, начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції генерал-майор внутрішньої служби Михайло Дзюдзь, а також отець Володимир – настоятель каплички УПО.

Після наради гості оглянули приміщення, де для зручності клієнтів працює центр, в якому приймають громадян з питань охорони. Також клієнти можуть наочно ознайомитися з схемами встановлення сигналізації, датчиками та приладами, які будуть встановлені в їх помешканнях.

Після огляду центру працівники підрозділів Управління поліції охорони у Львівській області отримали ключі від нових службових автомобілів.

Автомобілі освятив священник, також він благословив правоохоронців на мирний і благополучний шлях і здійснення добрих справ.

Фото: НПУ

Нещодавно Управління поліції охорони у Львівській області придбало за власний кошт вісімнадцять нових автомобілів «Skoda Octavia A7», «Renault Logan» та «Renault Duster».

 

Коментарі

Позначки: ,