Українцям радять утриматися від поїздок на південні території Ізраїлю

Новини 14 Листопада, 2018 135

Фото: ua.112.ua

У зв`язку із загостренням безпекової ситуації

Міністерство закордонних справ України радить українцям утриматися від поїздок до південних територій Ізраїлю, що зазнали ракетно-мінометних обстрілів з палестинської території.

Про це йдеться у рекомендаціях Департаменту консульської служби МЗС України у зв`язку із загостренням безпекової ситуації в окремих районах Ізраїлю, – передає УНІАН.

«У зв’язку із загостренням ізраїльсько-палестинського протистояння та масованими ракетно-мінометними обстрілами південних територій Ізраїлю (міста Сдерот, Нетівот) Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися на даному етапі від відвідання зазначених територій та населених пунктів», – йдеться у повідомленні.

«У разі оголошення повітряної тривоги, громадянам України, які перебувають у безпосередній близькості від Сектору Газа, рекомендується невідкладно укритися в бомбосховищі», – заявили в МЗС.

Як повідомляє Посольство Ізраїлю в Україні у мікроблозі Twitter, «терористи ХАМАС запустили понад 400 ракет з Сектору Газа, спрямованих на цивільне населення Ізраїлю».

 

Коментарі

Позначки: ,