Українську армію поважає народ та боїться агресор, – Порошенко привітав з Днем захисника

Новини 14 Жовтня, 2019 342
Порошенко привітав з Днем захисника

Порошенко привітав з Днем захисника

П’ятий президент України та народний депутат Петро Порошенко привітав військових з Днем Захисника. Про це пише “Четверта студія” посилаючись на телеканал “Прямий”.

“Важко навіть уявити, ще 2014 року, коли зелені чоловічки вже окопалися в Криму, Україна відзначала день захисника за російським календарем – 23 лютого. За п’ять років 14 жовтня вкарбувалося в українську історичну пам’ять. Отже, рішення про нове свято було правильним”, – написав він.

“Український народ поважає свою армію і пишається нею. Її боїться агресор. На неї з острахом озираються капітулянти. Вона виставила для них жирні червоні лінії, – і горе тому, хто їх перетне. Щиро вітаю наших воїнів із Днем захисника України! Слава Україні!”, – додав Порошенко.

Вітаю з Днем захисника України!

Важко навіть уявити, ще 2014 року, коли зелені чоловічки вже окопалися в Криму, Україна відзначала день захисника за російським календарем – 23 лютого. За п'ять років 14 жовтня вкарбувалося в українську історичну пам'ять. Отже, рішення про нове свято було правильним. Український народ поважає свою армію і пишається нею. Її боїться агресор. На неї з острахом озираються капітулянти. Вона виставила для них жирні червоні лінії, – і горе тому, хто їх перетне. Щиро вітаю наших воїнів із Днем захисника України! Слава Україні!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 13 жовтня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,