Учасники АТО у Львові запустили флеш-моб “Я захищаю Україну”

Новини 28 Березня, 2019 71

У відповідь на постійні провокації на зустрічах із Президентом України Петром Порошенком зі сторони “Національного корпусу”, учасники бойових дій на сході держави у Львові запустили флешмоб #Я_захищаю_Україну.

Про це повідомляють організатори.

Мета акції – застерегти учасників провокацій від дій, які дискредитують державу, але проводяться від імені справжніх воїнів. Адже не секрет, що серед учасників груп протестувальників, як правило нема справжніх учасників бойових дій, а багато із них – неповнолітні. Тобто мова йде про замовний характер тих протестів.

Саме тому українські воїни застерігають від фальшивих ветеранів.

Ще одна ціль флемобу – нагадати усім, що держава перебуває у стані війни. Тому і відповідальність на громадянах сьогодні набагато вища. А громадянська свобода – це не вседозволеність. Тому за всі провокації, порушення закону і війну проти власної держави потрібно карати, як учасників, так і організаторів.

Як пише у Фейсбуці Taras Hryvul, сьогодні у Львові представники однієї структури будуть дискредитувати державу, намагаючись виступати від імені учасників війни на Сході.

“Вважаю їх сліпими виконавцями чужих планів, дії яких не мають конструктиву і користі для України. Тому заявляю про наступне:

1) я не делегував групі малоліток, які ніколи не були в армії, говорити від мого імені;
2) справжні бійці знають, де наш ворог і що потрібно зробити для перемоги;
3) справжні бійці ніколи не стануть “ветеранами за викликом” для обслуговування проросійських маріонеток;
4) я мислю інтересами держави, яка перебуває у стані війни. Тому нагадую, що громадянська свобода – це не вседозволеність, а провокації, порушення закону і війну проти власної держави треба карати.

Я захищаю Україну!”, – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,