Учасники АТО пікетуватимуть Ратушу через мапу на Безпековому Форумі

Новини 30 Листопада, 2017 50

“Для нас справа честі, гідності відстояти українські рубежі”, – заявили ветерани війни з Росією

Українські бійці АТО оприлюднили звернення з приводу мапи із невизнаними “народними республіками”, яку використали організатори на Львівському Безпековому форумі, – повідомляє “Форпост”.

“Україна цілісна, неподільна та суверенна. А тимчасово окуповані території будуть звільнені від окупантів та їх посіпак.

Ми стоїмо на Сході країни, борючись із російськими регулярними військами та їхніми найманцями. Але несподівано для нас став “ніж у спину” від тих, людей, які представляють себе патріотами. На Безпековому форумі у Львові, ще раз підкреслюємо, саме безпековому, організатори презентували карту України, де замість позначок про зону антитерористичної операції та окупованих територій Донецької та Луганської областей позначені як “People’s republic’s of Donetsk and Luhansk”.

Ми, учасники АТО, не здалися. Для нас справа честі, гідності відстояти українські рубежі. А ті, хто “віддає” територію своєї країни – задля політичного піару – чекає смітник історії. Ми наполягаємо на притягненні до відповідальності осіб, які у Львові є апологетами гібридної війни проти України та українців”, – йдеться у зверненні.

Завтра о 13:00 бійці АТО прийдуть під стіни Ратуші, аби висловити протест. Під текстом звернення підписалося понад десять ветеранських організацій.

Коментарі

Позначки: , , , ,