Убили голову фракції БПП у Сєвєродонецькій міській раді

Новини 03 Листопада, 2017 24

Сергій Самарський

Серед версій – убивство через політичну діяльність Сергія Самарського

Голова Луганської обласної держадміністрації Юрій Гарбуз заявляє про вбивство голови фракції “Блоку Петра Порошенка” в Сєвєродонецькій міськраді Сергія Самарського. Про це пише “Українська правда” з посиланням на сторінку у Facebook Юрія Гарбуза.

“Учора ввечері було вбито голову фракції “БПП “Солідарність” Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського”, – написав голова Луганської ОДА.

“Виявлення і притягнення до відповідальності винних – обов’язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам’яттю Сергія. Мої співчуття близьким і рідним!”, – додав Юрій Гарбуз.

Речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай підтвердила “Українській правді” факт убивства. “Близько о пів на першу ночі тіло Сергія  Самарського знайшли у районі будинку №1 ЖК “Мрія” міста Сєверодонецька з ознаками насильницької смерті – розбита голова”, – сказала Тетяна Погукай.

Вона додала, що поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України і розглядає декілька версій убивства.

“Основна – убивство на підґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав таку активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу і інші версії, пов’язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства”, – сказала Тетяна Погукай.

Ілюстрація: YouTube

Коментарі

Позначки: , ,