Uber повідомив, куди найчастіше замовляють таксі у Львові

Новини 17 Вересня, 2018 117

Фото ілюстративне. Джерело: LowcostAvia

Статистичні дані за підсумками літа

Сервіс таксі Uber опублікував статистику найпопулярніших маршрутів, які замовляли їх клієнти в Києві, Львові та Одесі цього літа.

Uber представив деякі статистичні дані за підсумками літа 2018 року в трьох найдинамічніших і популярних як серед місцевих жителів, так і іноземних туристів, містах України: Києві, Львові та Одесі.

Про це повідомляє видання Delo.ua.

Як зазначається у повідомленні, в Одесі найпопулярнішим маршрутом цього літа серед користувачів Uber стала Аркадія – центр курортного життя і розваг.

У Києві та Львові користувачі найчастіше замовляли Uber на залізничний вокзал, в центр міста і торгово-розважальні центри.

Топ 5 найпопулярніших напрямків поїздок Uber у Львові цього літа: «Залізничний вокзал, площа Галицька, площа Івана Підкови, ТРЦ «Форум Львів», Домініканський собор», – повідомляє видання.

За інформацією видання, в минулому році в Києві найпопулярнішим був Ocean Plaza, а на другому місці “Гулівер”, а вокзал – на п’ятому місці. У Львові в 2017 році на другому місці за популярністю був Оперний театр. А в Одесі в п’ятірку входили “Ланжерон”, вул. Дерибасівська і ТРЦ “City Center”.

За період червень-серпень 2018 року представники 99 країн світу скористалися Uber для поїздок по Києву. Львів цього літа відвідали користувачі з 85 країн, а Одесу – з 89 країн світу.

Протягом трьох літніх місяців Uber відзначив зростання числа поїздок в аеропорт в порівнянні з весняним періодом. Так, цього літа кількість поїздок з Uber в аеропорт збільшилася на 22% в Києві, на 31% у Львові і майже на 73% в Одесі.

Нагадаємо, в Україні сервіс Uber почала працювати з 2016 року. У Львові Uber запустився у  2017 році.

 

Коментарі

Позначки: , ,