У Золочеві ВАЗ в‘їхав в іномарку: двоє постраждалих (ВІДЕО)

Новини 29 Серпня, 2019 161

Скриншот відео

На Львівщині 29 серпня, близько 06.00, у райцентрі Золочів, на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська сталася ДТП за участі двох авто.

“Зіткнулися два транспортних засоби: ВАЗ 2109 і Mercedes-Benz Mercedes-Benz Sprinter. Два автомобілі рухалися в одному напрямку. Водій автомобіля ВАЗ не дотримався безпечної швидкості руху в’їхав в задню частину автомобіля Mercedes, внаслідок чого, водій та пасажир автомобіля ВАЗ отримали тілесні ушкодження. В даний час знаходяться у Золочівській районній лікарні. Ведеться слідство”, – повідомив інспектор з дорожнього нагляду Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Олександр Шинкарчук.

Золочівські рятувальники деблокували водія із деформованого внаслідок ДТП автомобіля.

“29 серпня о 06:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Золочів на вул. Об’їздна, на автодорозі Львів-Тернопіль відбулось зіткнення автомобілів «ВАЗ 2109» та «Mercedes-benz Sprinter». До місця виклику негайно виїхали рятувальники 13 ДПРЧ м. Золочів. Внаслідок ДТП травмовано 2 особи з автомобіля «ВАЗ 2109». Потерпілих із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Золочівську центральну районну лікарню. Рятувальники за допомогою бензоріза деблокували із деформованого автомобіля, водія «ВАЗ 2109», чоловіка 1991 року народження“, – про це повідомляють у прес-службі ДСНС у Львівській області.

За попередніми даними, у Золочівському відділі поліції повідомляють, що у водія ВАЗівки виявлено 2,25 проміле алкоголю в крові.

Про це повідомляє “Золочів.нет”

 

Коментарі

Позначки: ,