У Яворові з урочистостями і народними забавами святкували 642-й день народження міста

Новини 16 Липня, 2018 1 189

Народний дім, м.Яворів. Фото: yavoriv-info.com.ua

Яворів святкує свій 642-й день народження. 15 липня у місті відбулися святочні літургії, спортивні змагання, святкові концерти.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, привітала присутніх з днем міста заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

«У кожного з нас свої мрії, плани та бажання, але усі ми маємо те, що нас об’єднує, це – любов до рідного краю, до України. Пам’ятаймо про історію, яка зовсім нелегка, наше сьогодення, яке ми виборюємо у протистоянні з Росією. І давайте разом будувати майбутнє, майбутнє успішної та квітучої держави. Ми маємо чим гордитися», – зазначила Оксана Стоколос Ворончук.

Розпочалися святкування на світанку, на Генеральському озері, де  стартував Кубок міста із рибаловлі. Любителі спорту на міському стадіоні ім. Є. Смука змагалися в шахи, шашки, настільний теніс, стрітбол, тут також  відбувся фінальний матч з міні-футболу за Кубок мера.

Учасники фестивалю «Яворівське весілля» пройшли  святковою ходою вулицями міста, а далі розпочався «смачний» фестиваль «Яворівський пиріг».

Завершували святкування концертною програмою за участі  відомих українських виконавців та дискотекою.

Фото Львівської ОДА

Коментарі

Позначки: ,