У Яворові чоловік вбив двох жінок

Новини 03 Червня, 2019 223
На Львівщині жорстоко вбили пенсіонера . Фото ілюстровано з відкритих джерел.

На Львівщині жорстоко вбили пенсіонера . Фото ілюстровано з відкритих джерел.

Старша із жертв померла на місці події, а її племінниця – у лікарні, куди була доставлена з тяжкими тілесними ушкодженнями

В Яворівський відділ поліції 1 червня о 07:00 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що прибувши на виклик в будинок на вулиці Леся Курбаса у райцентрі, вони виявили тіло жінки похилого віку з ознаками насильницької смерті. Про це інформує ГУ НП у Львівській області.

Також в помешканні перебувала без свідомості ще одна жінка – 55-річна місцева мешканка.

Медики госпіталізували молодшу з жінок, діагностувавши у неї, зокрема, черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа. Від отриманих травм 2 червня жінка померла в лікарні.
Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження жінкам заподіяв 59-річний співмешканець молодшої жертви. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту, зловмисник спочатку наніс кілька ударів по голові 83-річній пенсіонерці, а потім і своїй співмешканці.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені злочинів за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Позначки: , ,