У Винниках проросійський провокатор розмалював статую Матері Божої комуністичною символікою (ФОТО)

Новини 30 Серпня, 2019 563

Фото: ФБ/Віталій Кобрин

Як повідомив консультант з питань організації безпеки життєдіяльності міста Винники Віталій Кобрин на своїй сторінці у ФБ, в День пам’яті загиблих захисників України, невідома особа розмалювала по місту Винники символами «червоного комуністичного терору», зокрема, статую Матері Божої, зупинку громадського транспорту та господарську будівлю.

Як інформує «Винниківський вісник», у четвер, 29 серпня, на деяких будинках, а також на постаменті фігури Матері Божої на вулиці Ціолковського було виявлено заборонені в Україні комуністичні символи.

Фото: “Винники Plus”

Вандал-провокатор намалював їх червоною фарбою та утік.

«Але патріотично налаштовані мешканці Винник, яким не є байдужою доля України, виявили проросійського провокатора. З‘ясувалося, що це 34-річний чоловік, який не працює, проживає один на вулиці Кільцевій у Винниках. У нього є мама, але вона перебуває на заробітках в іншій країні. Цього чоловік вже затримували за подібні огидні вчинки. Він клявся-божився, що більше такого не робитиме. Одного разу він кидав бруківкою у торгівельний заклад на вулиці Галицькій у Винниках. Тоді він свої дії пояснював депресією, невлаштованістю свого життя. А зараз чим пояснюватиме?», – зазначається в інформації видання.

Фото: ФБ/Віталій Кобрин

 

Відео: “Варта-1”

Коментарі

Позначки: ,