У Винниках Олег Скрипка виступив в школі-інтернаті (ФОТО)

Новини 19 Січня, 2019 187

Фото: Винниківський вісник

У проекті «Школа успішних людей» 17 січня був зірковий гість – відомий український музикант, вокаліст, композитор, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

Як повідомляє «Винниківський вісник», про зустріч у Винниківській санаторній школі-інтернаті з рок-виконавцем домовлялися майже рік. Наполегливість і бажання виконати дитячу мрію – вживу побачити і почути Олега Скрипку – зробили свою справу.

«Проект «Школа успішних людей» працює у Винниках кілька років, – розповіла директор Винниківської санаторної школи-інтернату Лілія Свистович. – На зустрічі зі старшокласниками місцевих шкіл запрошують людей, які своєю працею, талантом досягли успіху в житті. Олег Скрипка – не тільки відомий співак, він багато робить для того, щоб відродити культуру та традиції нашої країни. Минулого року разом із моїм заступником Марією Лукашкевич  були на концерті Олега Скрипки. Після виступу ми підійшли за куліси і запросили співака на зустріч з учнями. Він погодився. І ось сьогодні, перед концертом у Львові, він зміг приїхати й розповісти дітям про себе, поділитися рецептом свого успіху».

Олег Скрипка зайшов у залу школи-інтернату під бурхливі оплески дітей, які захоплено вітали співака. Спілкувався без пафосу й самолюбування, просто, доступно, розумно розповідаючи про те, що вважає найважливішим у досягненні успіху.

«Ніяких секретів не відкрию, – сказав відомий рок-музикант. – Як реалізувати мрію? Спочатку потрібно продукувати гарну ідею, зважити і зрозуміти, чи вона реальна, чи вистачить хисту, щоб її реалізувати.  А для цього необхідно серйозно ставитися до своєї роботи. Це з одного боку. А з іншого – улюблена робота як жінка. Треба до неї правильно залицятися, проявляючи увагу та повагу. Тоді й вона буде до вас приязно ставитися… Усе в житті треба робити з любов’ю».

Олег Скрипка виконав разом із присутніми хіт «Весна прийде».

Школярі підготували для «зірки» сюрпризи – дует хлопців заспівав відому «Країну мрій», а також учні передали улюбленому виконавцю плакат, подякувавши за щирий виступ й гарні пісні.

Фото: Винниківський вісник

 

Коментарі

Позначки: