У Винниках молодик іномаркою на єврономерах «влетів» на подвір‘я особняка (ФОТО)

Новини 25 Лютого, 2019 74

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У місті Винники біля Львова, вночі 24 лютого молодик на іномарці зніс огорожу приватного домоволодіння і «влетів» на подвір‘я.

Як повідомляє координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, дорожнього-транспортна пригода сталася вночі 24 лютого. Автомобіль має номерні знаки іноземної реєстрації.

Скриншот/Facebook

«24 лютого  о 23:00. Місто Винники, на вул. Івана Франка ДТП: автомобіль БМВ на іноземній реєстрації, знісши огорожу  влетів на подвір’я», – зазначається у повідомленні.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Як стало відомо, за кермом іномарки з номерами іноземної реєстрації. перебував 24-річний чоловік.

У коментарях до допису, користувачі соцмереж зазначають, що це відбувається “самознищення блях”.

Скриншот/Facebook

Наріз інформації про стан водія, а також чи перебував він у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, немає. Мешканці будинку не постраждали, на момент ДТП вони перебували у будівлі.

Як повідомляє УНН з посиланням на Патрульну поліцію Львівщини,  п’яний водій ледь не протаранив житловий будинок.

“Сьогодні, після опівночі, патрульні отримали повідомлення, що у місті Винники, на вулиці Івана Франка, автомобіль BMW заїхав у будинок заявниці. Інспектори прибули на місце події, та побачили пошкоджений транспортний засіб, який врізався в огорожу та опинився на приватній ділянці. В автомобілі спрацювали подушки безпеки, а тому, ймовірно, водій не отримав тілесних ушкоджень внаслідок зіткнення. Коли чоловік побачив патрульних то спробував втекти, проте його наздогнали та затримали. Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив висновок лікаря у медичному закладі. На 24-річного водія склали протоколи за ДТП та за нетверезу їзду. Його подальшу долю буде вирішувати суд”,- повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Як повідомляє “Винниківський вісник”,  мешканець села Лисиничі, 1994 року народження, на автомобілі марки «БМВ» на литовських номерних знаках, знісши огорожу, буквально влетів у чужу садибу.

Очевидці ДТП стверджують, що перед зіткненням з огорожею неадекватний водій «БМВ» ледь не збив людину.

Цікаво, що перед огорожею є широкий водостічний рів. Але ні цей рів, ні огорожа не перешкодили неадеквату потрапити на чужу садибу. Хоча після аварії там огорожі вже нема.

Очевидці також кажуть, що водій і після ДТП поводив себе агресивно й зухвало.

Працівникам поліції, які оперативно прибули на місце надзвичайної пригоди, навіть довелося надягнути на руки неадеквату кайданки.

Зі слів правоохоронців, медичної допомоги він не потребував і його доправили в Личаківський відділ поліції міста Львова.

Також правоохоронці кажуть, що у нього були видимі ознаки сп‘яніння. Але, з їхніх слів, він має пройти відповідну експертизу.

А ще очевидці зазначили, що багато свідків цієї події навіть після того, що накоїв цей горе-водій, намагалися його виправдати. А були й такі, що дозволяли собі навіть хамити працівникам поліції. Хоча він перед цим ледь не розчавив людину.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,