У Винниках до житлового кварталу воїнів АТО будують тунельний шляхопровід

Новини 14 Травня, 2019 482

Ілюстративне фото: Народне слово

У Винниках триває будівництво шляхопроводу з вулиці Стрілецької через кільцеву дорогу й до житлового кварталу воїнів АТО.

Як повідомляє «Винниківський вісник», цей складний будівельний об‘єкт (будівництво тунельного шляхопроводу через кільцеву дорогу) споруджує київська фірма ТзОВ «ТДС БУД ІНВЕСТ».

Зараз фахівці згаданої фірми роблять проколи через основу кільцевої дороги, пробиваючи їх металевими трубами. Згодом ці труби «прошиють» основу кільцевої дороги у вигляді арки. Поступово звідти вибиратимуть грунт і скріплюватимуть арку металевою конструкцією. Після цього металевий каркас у вигляді арки залиють бетонним розчином.

Параметри тунельного шляхопроводу:

Висота – 3 метри.

Ширина – 5 метрів.

Довжина – 40 метрів 9 сантиметрів.

Шляхопровід матиме тротуар і освітлення.

Як повідомляло tvoemisto.tv, у Винниках збудують тунельний шляхопровід, що з’єднає вулицю Стрілецьку та квартал воїнів АТО. Відповідний тендер оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічною документацією, ту прокладуть дорожнє покриття, облаштують тунель та підпірні стінки та проведуть комунікації й освітлення.

Вартість робіт становить понад 14 млн гривень. 5 млн гривень на будівництво виділив Уряд.

За результатами аукціону, будуватиме шляхопровід ТОВ «ТДС Буд Інвест». Згідно з даними системи Youcontrol, підприємство зареєстроване у Києві та займається будівництвом приміщень. Керівником та власником компанії є Богдан Скрипнюк.

 

Коментарі

Позначки: