У ЦНАПах Львова протермінували видачу близько 6 -ти тисяч паспортів

Новини 05 Грудня, 2017 78

Ілюстративне фото

Через підвищений попит до виготовлення закордонних паспортів у ЦНАПах Львова є значні затримки у видачі документів

Зокрема, є протермінування видачі та обміну паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм.

«Загальна кількість протермінованих заяв на отримання цих послуг – 5 865, що на 37% більше протермінованих результатів адміністративних послуг, ніж минулого місяця. Зокрема, протерміновано: Шевченківський відділ ГУ ДМС у Львівській області – 1 856 заяв, Залізничний відділ ГУ ДМС у Львівській області – 1 058 заяв, Сихівський відділ ГУ ДМС у Львівській області – 1035 заяв, Личаківський відділ ГУ ДМС у Львівській області – 998 заяв, Франківський відділ ГУ ДМС у Львівській області – 918 заяв», – зазначають в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради.

Нагадаємо, що подати документи для оформлення паспорта громадянина України можна у територіальних підрозділах ЦНАПів Львова залежно від реєстрації місця проживання особи. Проте подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому територіальному підрозділі ЦНАПу Львова.

Вартість оформлення паспорта громадянина України в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 279 грн, до 10 робочих днів – 366 грн. Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн, до 7 робочих днів – 810,32 грн.

У кожному районі Львова працює Центр надання адміністративних послуг. Зокрема – на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а, вул. Т. Шевченка, 354 (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район).

Коментарі

Позначки: ,