У центрі Одеси автомобіль із кандидатом у президенти потрапив у ДТП (ФОТО)

Новини 02 Лютого, 2019 43

Фото: strana.ua

У центрі Одеси автомобіль із кандидатом у президенти України Ольгою Богомолець потрапив у ДТП.

Як повідомили  у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, позашляховик із Богомолець зіткнувся з автомобілем «ВАЗ» увечері 1 лютого на перетині вулиць Канатної та Базарної, – передає УНІАН.

За даними радника начальника регіонального главку Нацполіції Руслана Форостяка, аварія сталася через порушення правил дорожнього руху водієм позашляховика, в якому перебувала кандидат.

«Порушення призвело до зіткнення з «Жигулями». На винуватця ДТП складено адміністративний протокол, інша сторона претензій не має», – сказав Форостяк.

Він додав, що обійшлося без постраждалих і серйозних наслідків.

За іншими даними, Богомолець отримала травму ноги та плеча. У штабі політика те, що сталося, не коментують.

Фото: strana.ua

Разом із тим прес-центр Повітряного командування «Південь» у Facebook повідомив, що позашляховик кандидата в президенти зіткнувся з ВАЗ-2101, в якому перебував військовий Повітряних сил ЗСУ.

Також зазначається, на місці події працювали військова служба правопорядку (ВСП) і військова прокуратура Південного регіону.

«ВСП взяла цю справу на контроль і, в разі необхідності, надаватиме правову допомогу та захищатиме права військовослужбовця», – додали в прес-центрі.

Богомолець є народним депутатом України від «Блоку Петра Порошенка» і головою Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров`я.

Коментарі

Позначки: , ,