У центрі Львова жінка на іномарці наїхала на поліцейського з велопатруля (ВІДЕО)

Новини 12 Вересня, 2018 97

Фото: Facebook/Вікторія Балицька

Працівник поліції від удару залетів на капот автомобіля

У Львові жінка-водій автомобіля Suzuki наїхала на поліцейського з велопатруля. Дорожньо-транспортна пригода сталася у центрі міста, біля Національного університету ім. І.Франка.

Як повідомляє журналіст Вікторія Балицька, «попередньо відомо, що жінка припаркувалася на тому проблемному півколі і знаходилася в салоні. У парку комусь стало погано і викликали швидку допомогу. Автомобіль «швидкої» не міг заїхати в парк, бо жінка перекрила дорогу своїм авто. Коли поліцейський попросив жінку від‘їхати, щоб пропустити швидку, то вона спершу відмовилася, бо розмовляла по телефону, а потім все ж здала назад і пропустила «швидку». Однак, після цього наїхала на патрульного. Його забрали до лікарні. Жінка, зі слів поліції, обурювалася тим, що поліцейський, коли від удару залетів на капот, подряпав якоюсь амуніцією авто…»

Фото: Facebook/Вікторія Балицька

У Патрульній поліції Львівщини повідомили, що всі обставини  події повідомлять згодом.

Жінка, яка заблокувала проїзд автомобілю швидкої, здійснила наїзд на велопатрульного

Жінка, яка заблокувала проїзд автомобілю швидкої, здійснила наїзд на велопатрульногоСьогодні, близько 13 години, патрульних викликали на вулицю Січових Стрільців, де автомобіль SUZUKI був припаркований з порушенням ПДР та перешкоджав проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги, який їхав на виклик. На місце приїхав екіпаж велопатрульних, підійшов поспілкувати до водія та попросити від'їхати. Під час розмови з жінкою, вона поводила себе агресивно, вживала в сторону офіцерів нецензурну лексику. Раптово водій різко розпочала рух та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун. На місце події викликали швидку, яка госпіталізувала інспектора. Також на місці працював слідчий з ДТП. За попереднім висновком, внаслідок пригоди, патрульний отримав пошкодження лівого колінного суглобу.#lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Середа, 12 вересня 2018 р.

Відео: Патрульна поліція Львівської області

Коментарі

Позначки: , , ,