У центрі Львова туристів і містян частуватимуть благодійним гуляшем

Новини 27 Вересня, 2019 113

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Львів’ян запрошують на благодійне частування “Гуляш на здоров’я”.

Скуштувати смачний гуляш від професіоналів своєї справи та просто чудово провести час львів’яни та гості міста матимуть можливість уже цієї неділі, 29 вересня, біля пам’ятника королю Данилу у Львові.

Як повідомили оргазатори заходу, саме там відбудеться зустріч, яку організовують Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki’j» та Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів.

Метою заходу є збір коштів для підопічної нашого фонду – 17-літньої Вікторії Кузь. Для усіх відвідувачів організатори гарантовано приготують найсмачніший гуляш у нашому місті.

Початок благодійного заходу: о 13.00.

«Ми сподіваємося, що спільними зусиллями усіх небайдужих зможемо досягнути нашої головної цілі – подарувати дівчинці шанс на щасливе та здорове майбутнє», – зазначається у повідомленні.

Довідка: Вікторія Кузь із Стрийщини потребує термінової пересадки кісткового мозку, оскільки дівчинка бореться з раком (гострою лімфобластною лейкемією). Два роки тому Віці один раз уже вдалося подолати важку недугу, однак хвороба повернулася знову. Дівчинку готова прийняти клініка у Вероні, але вартість операції із пересадки кісткового мозку – 140 тис. євро. Для родини із невеликого села така сума непідйомна. Спільними зусиллями половину коштів уже вдалося зібрати. Однак потрібно зібрати ще стільки ж, оскільки часу до операції обмаль. Як тільки Віка увійде у ремісію, потрібно одразу вирушати до Італії на лікування. Віка – дивовижна дівчинка. Вона вірить у своє одужання і мріє відвідати улюблену Японію. Та найбільше бажання Віки сьогодні – вижити.

Коментарі

Позначки: , , ,