У центрі Львова прощаються з 19-річним військовослужбовцем 80-ї десантно-штурмової бригади

Новини 07 Березня, 2019 183

Скриншот відео

У центрі Львова сьогодні, 7 березня, львів‘яни прощаються з загиблим на Сході України 19-річним калушанином Богданом Гаврилівим.

Як повідомляє «Варта-1», траурна процесія з тілом Героя прибула на площу навпроти пам‘ятника Тарасові Шевченку. Тут о 09:00 розпочалася церемонія прощання з 19-річним Героєм, який віддав своє життя у боротьбі за Україну.

Богдан Гаврилів. Фото:
Facebook/«Книга пам‘яті полеглих за Україну»

Як повідомлялося, на Донбасі під час обстрілу загинув 19-річний калушанин, військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Богдан Гаврилів.

«На Донбасі під час обстрілу загинув 19-річний калушанин. Надзвичайно шкода, лише 19 років, у квітні мало б виповнитися 20. 80-та десантно–штурмова. Як стало відомо “Вікнам”, загиблим після ворожого артобстрілу виявився калушанин Гаврилів Богдан Миронович. із Підгірок. 20 квітня йому могло виповнитися 20 років. Про це повідомив голова громадської спілки “Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича” Олександр Соколовський», – зазначається у повідомленні на сторінці «Книга пам‘яті полеглих за Україну» у Facebook

Довідка. 80-та окрема десантно-штурмова бригада (Україна) 80-та окрема десантно-штурмова бригада (80 ОДШБр, в/ч А0284, пп В3720) — військове з’єднання Десантно-штурмових військ України. Бригада базується у Львові.

У Львові прощаються із загиблим на сході 19-річним бійцем 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Богданом Гаврилівим. Він загинув 4 березня.

Опубліковано UA: Львів Середа, 6 березня 2019 р.

Відео: UA: Львів

Скриншот/Facebook

Коментарі

Позначки: , , , , ,