У центрі Львова двоє чоловіків намагалися задушити працівника поліції

Новини 22 Вересня, 2018 115

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Хуліганів зупинили постріли

У центрі Львова двоє чоловіків скоїли напад на працівника поліції, який намагався зупинити хуліганські дії.

Як повідомила речник головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, 21 вересня, близько 16.15,  41-річний працівник одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, перебуваючи поза службою, помітив двох чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрі на вулиці Дорошенка у Львові вчиняли хуліганські дії, чіплялись до жінок та вдарили кількох з них.

Працівник поліції підійшов до чоловіків, представився та показав службове посвідчення. На зауваження, зроблене правоохоронцем та його вимогу припинити правопорушення незнайомці відреагували зухвало та агресивно, зокрема один з них напав на поліцейського та почав його душити. Тоді правоохоронець здійснив попереджувальний постріл у повітря з власного зареєстрованого пристрою для відстрілу гумових куль та затримав хуліганів.

У Галицькому відділі поліції, куди доставили правопорушників, правоохоронці встановили їх особи – вони виявились мешканцями Полтавської та Закарпатської областей віком 41 та 47 років.

Встановлюються обставини події, вирішується питання правової кваліфікації дій правопорушників.

 

Коментарі

Позначки: , ,