У центрі Львова частина фасаду впала на голову пішохода

Новини 01 Лютого, 2019 62

Фото: Ігор Зінкевич/ Facebook

У Львові 1 лютого об 11:00 на вул. Дорошенка 14, відпала частина штукатурки – постраждав пішохід. Штукатурка впала з фасаду на чоловіка 50-ти років.

За попередньою інформацією – забійна гематома лобнотімяної ділянки зліва. Чоловік госпіталізований у 8 міську клінічну лікарню.

Про це повідомляє координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич у Facebook.

Скриншот/Facebook

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, з будинку ОСББ на вул. Дорошенка, 14 впав, ймовірно, елемент фасаду.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, сьогодні з будинку ОСББ на вул. Дорошенка, 14 відбулося, ймовірно, падіння елементу фасаду, який травмував пішохода. Людину доправлено у 8-му лікарню, причини події з’ясовує поліція.

«З будинку, який належить ОСББ, на вул. Дорошенка, 14, відбулося падіння, ймовірно, елемента фасаду. У наслідок падіння було травмовано пішохода. Людину доправлено у 8-му лікарню. Місце події обгороджено. Причини події з’ясовує поліція», — повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Фото: Ігор Зінкевич/ Facebook

За його словами, районна адміністрація випише припис балансоутримувачу будинку провести додаткове обстеження фасаду будівлі на предмет виявлення аварійних елементів, що загрожують падінню.

Коментарі

Позначки: ,