У центрі Києва обстріляли авто, загинула дитина

Новини 01 Грудня, 2019 189

У центрі Києва обстріляли авто, загинула дитина

У центрі Києва ввечері 1 грудня внаслідок обстрілу автомобіля “Range Rover” загинула дитина.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва, прес-офіцер Шевченківського райуправління поліції Ганна Зубрєва та свідок події у коментарі Hromadske

Деталі: За даними правоохоронців, подія сталася на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської біля ресторану “Маріо”, нападник здійснив один постріл, інформує УП.

Дослівно: “Зловмисник пострілом із невідомої зброї стріляв у громадянина С., однак куля влучила у трирічного хлопчика, який також перебував у салоні машини. Дорогою до лікарні дитина померла у кареті “швидкої”.

На перехресті Льва Толстого та Тарасівської сталася стрілянина. Стріляли в автомобіль #Range #Rover (#AA0001IX). За попередньою інформацією, куля потрапила у дитину, яка сиділа в авто. У терміновому порядку малечу госпіталізували. Деталі встановлюються

Опубліковано Киев Оперативный Неділя, 1 грудня 2019 р.

О 17:15 у Києві введено спеціальну поліцейську операцію для розшуку зловмисника. Чи був нападник, який зник після злочину, на автомобілі, наразі невідомо.

Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці спілкуються зі свідками та оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати зловмисника.

Водія  Range Rover доставлено в управління поліції для надання пояснень.

При обстреле Range Rover в центре убили ребенка

Опубліковано Информатор Киев Неділя, 1 грудня 2019 р.

Пряма мова Зубрєвої: “Після того, як він надасть свідчення слідчим, ми будемо знати його вік та інші дані. Чи був це конфлікт (між зловмисником і постраждалим – ред.), наразі ми не знаємо”.

За інформацією свідка інциденту, після пострілу людина у чорному одязі сіла за кермо легкового авто і машина поїхала. За її словами, невідомий – невисокий, середнього зросту чоловік, не худий, був весь одягнений у чорне, у масці.

“Range Rover рушав, коли стався постріл – в цей момент перемкнулося світло на світлофорі на “зелене” для машин”, – додала свідок.

“Після пострілу батько вибіг з машини з дитиною на руках, дитина кричала, що їй боляче, батько кричав “Викликайте швидку”. Потім вони побігли до ресторану “Маріо”, сиділи, мама кричала. Приїхала “швидка”, майже одночасно приїхала поліція”.

Коментарі

Позначки: