У Трускавці водії скутера і легковика залишили скалічених ними пішоходів на дорозі і втекли

Новини 25 Вересня, 2018 44

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліція розшукує водіїв-втікачів

У місті Трускавець на Львівщині минулої доби, 24 вересня, сталося дві дорожньо-транспортні пригоди із травмованими пішоходами. В обох випадках водії транспортних засобів, які скоїли наїзд на людей, з місця події втекли. Аоліці просить громадян допомогти встановити особи водіїв-втікачів.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дві дорожньо-транспортні пригоди, а саме – наїзди на пішоходів, сталися 24 вересня у місті Трускавець. В обидвох випадках водії транспортних засобів з місця події втекли.

Як зазначається у повідомленні, близько 15.50 на вулиці Бориславській водій скутера скоїв наїзд на пішохода – 63-річну місцеву мешканку. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема перелом гомілки та була госпіталізована. Водій скутера з місця події втік.

Близько 19.45, на вулиці Городище невстановлений водій, керуючи автомобілем, ймовірно, ВАЗ-2109, темного кольору, скоїв наїзд на пішохода – 24-річну мешканку Трускавця. З переломом гомілки жінку було госпіталізовано. Водій з  місця події втік.

Правоохоронці закликають очевидців цих дорожньо-транспортних пригод або тих, хто може допомогти встановити обставини подій, зголоситись на оперативну лінію 102.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,