У Трускавці відбудеться Міжнародний конкурс молодіжного мистецтва «Empire of arts»

Новини 31 Липня, 2018 144

Фото: Трускавецький вісник

У місті Трускавець на Львівщині, у жовтні відбудеться ІV-й Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Empire of arts», у якому візьмуть участь юні таланти з усієї України та з-за кордону.

Як повідомляє Трускавецький вісник, з 12 по 15 жовтня 2018 року у Трускавці  відбудеться ІV-й Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Empire of arts», у якому візьмуть участь юні таланти з усієї України та з-за кордону.

Як зазначається, прогнозована кількість учасників – 1000 осіб, які готуються продемонструвати свою майстерність у таких жанрах: вокал та вокальні колективи, хореографія та хореографічні колективи, інструментальна музика, театральне мистецтво, циркове мистецтво, мажоретки, барабанщиці. моделінг, дизайн одягу, оригінальний жанр.

На даний час участь у фестивалі підтвердили гості з інших країн, серед яких країни Африки, Білорусь, Литва. Участь у ньому візьмуть і діти-сироти, інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також із сімей бійців АТО.

Виступи учасників конкурсу-фестивалю оцінюватиме високопрофесійне міжнародне журі з України, Італії та Венесуели, що складається з провідних діячів культури і мистецтв, спеціалістів у різних видах мистецтв, зірок шоу-бізнесу, народних та заслужених артистів України, керівників та продюсерів музичних студій і колективів, директорів Міжнародних проектів та фестивалів, акторів, режисерів, поетів, композиторів, концертних менеджерів, pr-спеціалістів, аранжувальників, музичних критиків, хореографів, викладачів, дизайнерів та стилістів.

 

Коментарі

Позначки: ,