У Трускавці вандали пошкодили вагони електропоїзда

Новини 07 Серпня, 2018 118

Фото: прес-центр Львівської залізниці

У місті Трускавець на Львівщині, вандали розмалювали два вагони електропоїзда, які залізничники, після пошкоджень нанесених аерозольною фарбою, змушені відставити на позаплановий ремонт.

Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Як зазначається у повідомленні, 7 серпня, на станції курортного міста Трускавець, невідомі розмалювали аерозольними фарбами два вагони електропоїзда ЕР2Т №7250.

На місце події прибув наряд поліції. Триває розслідування.

«Залізничники звертають увагу правоохоронців, що випадки вандалізму у стосунку до приміського рухомого складу на станції Трускавець фіксуються не вперше, що свідчить про те, що до регулярного псування майна залізниці тут вдається організована група зловмисників», – наголошується у повідомленні.

У прес-центрі Львівської залізниці також зазначають, що вандали завдали шкоди електропоїзду, який лише на початку липня цього року повернувся з капітального ремонту на ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод». На його відновлення та модернізацію залізниця витратила понад 40 млн. грн.

«Тепер залізничникам доведеться відставляти пошкоджені хуліганами вагони на позаплановий ремонт, що зменшить їхню кількість у регулярному русі. Крім того, фахівці магістралі зауважують, що відновити естетичний стан пошкодженого рухомого складу до рівня заводського ремонту вже не вдасться», – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,