У Трускавці таксист влаштував дрифтинг на футбольному полі місцевої школи

Новини 24 Травня, 2019 152

Фото: "Джерела Трускавця"

На горе-водія, який цими днями дрифтував зеленим газоном шкільного футбольного поля, керівництво ЗОШ №3 написало заяву в поліцію з проханням покарати порушника. У заяві адміністрація школи просить притягнути водія до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт. У яку суму оцінили збитки, завданні майну школи – наразі не відомо. Однак там точно не задоволені станом футбольного поля, яке колесами автівки «виорав» таксист.

Про це повідомляють «Джерела Трускавця».

Як зазначається, інцидент мав місце 21 травня. Трускавчани, що мешкають поруч із навчальним закладом, зафільмували на мобільні телефони, як футбольним полем школи роз’їжджав на «Жигулях» горе-водій. На території поля водій намотав кілька кіл відтак спокійнісінько, як нічого й не бувало, поїхав геть.

Наслідки автомобільного катання для футбольного поля не минули безрезультатно – зважаючи на те, що у Трускавці щоденно дощить, від коліс авто по полю утворилися чималі борозни. Що тепер робити та як відновлювати поле, призначене для футболу та змагань, керівництво школи ламає голову. Водія-порушника завдяки фото та відеодоказам трускавчани вже встигли через соцмережі ідентифікувати. Там же люди і залишили гнівні коментарі на адресу горе-водія, дії якого назвали дикунством та вимагали належного покарання для нього з боку правоохоронних органів. Чи понесе покарання порушник та чи буде притягнутий до відповідальності – побачимо уже згодом.

Коментарі

Позначки: , , ,