У Трускавці розпочали ремонтувати дороги

Новини 12 Березня, 2019 94

Фото: "Джерела Трускавця"

Міське управління житлово-комунального господарства й будівництва провело обстеження доріг Трускавця та склало дефектні акти що необхідності поточних ремонтів.

Таку інформацію 11 березня озвучив на щотижневій апаратній нараді керівник цієї структури Сергій Максимич, – передають «Джерела Трускавця».

За словами посадовця, цими днями будуть оголошені тендерні процедури на поточний ремонт двох вулиць – Карпатської та Сагайдачного. Окрім того оновлять такі вулиці Трускавця, як Бандери, Бориславська, Воробкевича, Городище, Дрогобицька, Довженка, Мазепи, Річки, Стуса, Суховоля, Роксолани, Шашкевича. На виконання робіт з міського бюджету скерували 1,5 млн грн. Відтак не виключено, що цьогоріч у Трускавці ремонтом охоплять і деякі міжквартальні заїзди. За словами пана Максимича, їхнє управління обстежить стан міжквартальних доріг та визначить, на яку суму вони потребують ремонту. Відтак у міській раді розглянуть подані документи та вишукуватимуть кошти на ці роботи.

Нагадаємо, на одному із останніх сесійних засідань депутати Трускавецької міської ради висловили думку, що місту слід відмовлятися від практики латання доріг оздоровниці. Оскільки на ці роботи ідуть чималі кошти із бюджету, а результату як такого не видно – із ямок асфальт швидко вимивається. Депутати пропонували ремонтувати дороги більшими шматками.

 

Коментарі

Позначки: , ,