У Трускавці на «Козацькому хуторі» облаштують йорданську купіль

Новини 16 Січня, 2019 106

Фото: djerela.com.ua

У Трускавці на Йордан  розгорнуть пости рятувальників та облаштують цивілізовану купіль.

Як повідомляють «Джерела Трускавця», у Трускавці на Хрещення Господнє можна буде стрибнути в крижану купіль на «Козацькому хуторі», оскільки саме там буде розгорнуто пост рятувальників та нестимуть чергування  медики.

– Рятувальники міста у переддень свята на «Козацькому хуторі» виставлять палатку. Безпосередньо на Йордан у ній чергування нестимуть  4 надзвичайники, які будуть забезпечені необхідним  рятувальним  спорядження – мотузками, кругами, рятувальними жилетами  на всяк випадок. Окрім рятувальників під час стрибань в ополонку свою службу нестимуть і медики. Гарячий чай обіцяють забезпечити організатори купань та заклад, який приймає гостей. У нашій палатці усі бажаючі матимуть змогу переодягнутися, відтак опісля пірнання зігрітися і посушитися, – розповів Іван Сидорак, заступник начальника ДПРЧ №7, м.Трускавця.

«Єдине застереження від надзвичайників до усіх, хто 19 січня виявить бажання стрибнути в ополонку – бути тверезими та не брати із собою на йорданські купання спиртні напої. Оскільки таких людей до води не пускатимуть. Іван Сидорак каже, не виключено, що на Йордан у Трускавці діятимуть і інші ополонки, облаштовані самовільно людьми. Однак рятувальники міста радять стрибати там, де будуть чергувати медики та надзвичайники. Оскільки це безпечно», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,