У Стрию вибухівки не виявили – поліція

Новини 28 Березня, 2019 122

Фото: НПУ

Правоохоронці обстежили залізничний вокзал, міську раду та Майдан Незалежності – вибухонебезпечних та підозрілих предметів виявлено не було.

Як повідомили у відділі комунікації головного управління національної поліції у Львівській області, сьогодні, 28 березня, о 9.30 у Стрийський відділ поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що у райцентрі заміновано залізничний вокзал, міську раду та Майдан Незалежності.

За вказаними адресами працювали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежували будівлі та прилеглі території – вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано близько 240 осіб.

Фото: НПУ

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування.

Як повідомлялося, у Стрию шукають вибухівку на вокзалі і на центральній площі міста.

Коментарі

Позначки: , , ,