У Стрийському районі відкрили сучасний спортивний майданчик з тренажерами

Новини 10 Вересня, 2018 1 240

Фото: Стрийська РДА

Тренажерний майданчик відкрили у селі Райлів

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Райлові відкрили спортивний майданчик із тренажерним обладнанням.

Як повідомили у Стрийській РДА, 9 вересня у селі Райлів Стрийського району Львівщини відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із тренажерним обладнанням. Майданчик установили за сприяння голови Стрийської райдержадміністрації Василя Зубрицького та голови Стрийської районної ради Романа Козака в рамках реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик 2016-2021рр.». На цей проект з обласного бюджету було виділено 50 тис.грн.

У відкритті спортивного майданчика взяли участь представники Стрийської райдержадміністрації, Нежухівської сільської ради та мешканці села. Урочисто перерізали символічну стрічку заступник голови Стрийської райдержадміністрації Оксана Мелень, голова Нежухівської сільської ради Михайло Яхван та представники Райлівської громади.

«Щоб наша молодь активно займалася фізичною культурою та зміцнювала здоровий дух, ми повинні якнайбільше будувати та встановлювати сучасних спортивних майданчиків», – сказала у своєму виступі заступник голови Стрийської райдержадміністрації Оксана Мелень.

Вона також зазначила, що тільки протягом двох останніх років на Стрийщині, крім Райлова, встановлено спортивні майданчики у селах Лисовичі, Йосиповичі, Вівня, Добряни, Дуліби, Подорожне, селищі Дашава. На стадії завершення і до кінця цього року плануються відкрити в селах Угерсько та Нежухів (реконструкція).

«Відкриття тренажерного майданчика – важлива подія для Райлова. Незважаючи на те, що населення в селі становить всього 358 осіб, молодь тут надзвичайно активна. Футбольний клуб «Райлів» є чемпіоном ІІ ліги Стрийщини з футболу сезону 2017 року», – йдеться у повідомленні.

Фото: Стрийська РДА

Коментарі

Позначки: ,