У США жорстоко вбили молоду жінку з Дрогобича

Новини 08 Квітня, 2019 296

Фото: LMN

Департамент поліції міста Вісконсин-Делс, США, повідомляє, що молоду українку Тетяну Гужву знайшли мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері. За підозрою у вбивстві затримали її 31-річного чоловіка Фуада Пашаєва.

Про це повідомляє LMN.

Декілька років тому, ще будучи студенткою, жителька міста Дрогобич (Львівська область) Тетяна поїхала в Америку. Там вийшла заміж і народила доньку. З чоловіком прожила три роки і увесь цей час Пашаєв пиячив і чинив насильство проти жінки.

Тетяна Гужва 3 січня звернулася зі заявою в поліцію — боялася, що чоловік хоче її вбити. Тоді йому пред’явили обвинувачення у домашньому насильстві за 11-ма пунктами проти Тетяни. Пашаєва зокрема звинуватили в придушенні жінки, незаконному позбавленні волі, нищенні майна, нападі та інші п’ять пунктів неправомірної поведінки.

Після цього він написав їй: «Якщо ти повідомиш ще комусь, я вб’ю тебе». Тоді ж зламав телефон, жбурнувши ним об підлогу.

4 січня Пашаєва звільнили під заставу 10 тисяч доларів. Тоді йому заборонили наближатися  до Тетяни та їхньої доньки також зобов’язали дотримуватися абсолютної тверезості.

На одному з ресурсів, де збирають гроші на перевезення тіла Тетяни в Україну, про неї написали:

«Хочемо, щоб усі ви знали, що Тетяна була прекрасною людиною. Завжди підтримувала інших, була життєрадісною, з усмішкою на обличчі, дуже працьовита. Таня робила все можливе для своєї 2-річної донечки, щоб вона була щаслива і жила без турбот. Зараз потрібна допомога, щоб допомогти довести її тіло додому і покрити необхідні судові витрати. Також її сім’я потрібує фінансової допомоги. Всі кошти будуть передані мамі Тані, на похорон та для її 2-річної доньки».

Усього, згідно інформації на краудфандинговій платформі «Gofundme», необхідно зібрати 50 тисяч доларів. Вже вдалося отримати понад 16 тисяч.

Фото: LMN

Поліція заявила, що остаточних результатів розтину, які визначать причину смерті Тетяни, поки що немає. Пашаєв зараз перебуває у в’язниці Колумбійського округу в очікуванні офіційного обвинувачення у смерті Тетяни Гужви.

 

Коментарі

Позначки: , , ,