У виборчому списку партії “Європейська Солідарність” 70% нових людей, які не були депутатами Верховної Ради і не працювали в уряді. А 30% – це досвідчені політики, які зробили величезний внесок у державотворення. Про це Голова партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив журналістам біля Центральної виборчої комісії перед подачею партійних документів для участі у парламентських виборах.

“У нас молода, сильна, амбітна і досвідчена команда. Унікальне поєднання досвіду – і свіжої крові та рішучості. В цих документах, які ми зараз подаємо до ЦВК – сотня найкращих кандидатів. Більше 70% нових облич, які не були у парламенті цього скликання і не були в уряді.

Але 30% – це найдосвідченіші, найчесніші,  найсильніші. І це поєднання точно принесе надзвичайно потужний результат.

Петро Порошенко повідомив, що від партії в одномандатних округах балотуються 138 кандидатів.

“Це також найкращі українці. Приміром, по 7 округу у Вінницькій області йде славетний Гром – Олександр Грамачук, учасник АТО, добре відомий своїми героїчними діями. У Донецькій області йде Валерія Корнієнко, – людина, яка створила центр реабілітації для військовослужбовців. У Львівській області йде Микола Княжицький, який допоміг нашій команді побудувати гуманітарний фундамент державності, який є одним із співавторів закону про мову. І багато достойників, які будуть захищати європейське майбутнє України, – сьогодні у нашій команді”, – наголосив лідер “Європейської Солідарності”.