У школах Львова, після нападу на табір ромів, з батьками старшокласників проведуть виховну роботу

Новини 25 Червня, 2018 109

Фото ілюстративне. Джерело: school2beregomet.blogspot.com

У всіх школах Львова для батьків учнів 9−11 класів відбудуться загальношкільні збори щодо ситуації з нападом на табір ромів, яка склалася за участі неповнолітніх.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, управління освіти Львівської міської ради скерувало доручення на усі районні відділи освіти, щодо проведення загальношкільних зборів для батьків учнів 9−11 класів міста Львова, щоб застерегти увагу батьків на тому, щоб вони слідкували, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, у яких соцмережах знаходяться, які секції відвідують.

«Загальношкільні батьківські збори відбудуться у всіх школах міста Львова. Зранку,  26 червня, відбудуться наради керівників навчальних закладів міста Львова по районах. Начальники відділів проведуть такі наради з керівниками навчальних закладів за участі практичних психологів, а в кінці дня керівники навчальних закладах проведуть батьківські збори у всіх школах міста Львова щодо ситуації, яка склалася за участі неповнолітніх», – зазначила директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галина Слічна.

Як повідомлялося, 25 червня  під час апаратної наради у Львівській ОДА, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа повідомив, що напад на табір ромів у Львові вчинили учні львівських шкіл.

«Вже встановлено, що учасниками цього злочину є учні трьох львівських шкіл», – зазначив Валерій Середа.

У ніч з 23 на 24 червня група озброєних ножами, металевими трубами і ланцюгами осіб у лісовому масиві на околиці Львова напала на табір ромів.  Внаслідок нападу загинув 24-річний житель Закарпатської області, ще четверо, серед яких 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків та 30-річна жінка, постраждали.

Вісьмох підозрюваних, серед яких один 20-річний та семеро 16-17-річних юнаків, затримано, їм оголошено про підозру.

 

Коментарі