У «Шегинях» затримали львів‘янина, який легковиком віз із Польщі кілька сотень кілограм сосисок

Новини 13 Липня, 2018 236

Фото ілюстративне. Джерело: leopolis.news

Львівські митники вилучили із салону і багажника легковика кілька сотень кілограм сосисок, які мешканець Львівщини у спекотну погоду віз із Польщі в Україну.

Як повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області, минулої доби, 12 липня, у пункті пропуску «Шегині-Медика» працівники митниці зафіксували кілька випадків незаконного переміщення продуктів харчування.

«В одному з них, 50-річний мешканець Львівської області намагався ввезти легковим автомобілем майже 800 кг краму. Зокрема, в багажному відділенні та салоні автомобіля митники виявили понад 190 кг сиру, 400 кг сосисок, понад 100 кг макаронів польського та італійського виробництва. В цьому та інших випадках громадяни намагались перемістити продукти смугою руху «зелений коридор». Згідно з чинним законодавством переміщення цих товарів є обмежено», – зазначається у повідомленні.

Згадані вище громадяни порушили вимоги ст. 471 Митного кодексу України. Щодо них складено протоколи про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді.

Коментарі

Позначки: ,