У селі на Золочівщині чоловік переїхав односельця (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 06 Листопада, 2019 292

Фото: "Золочів.нет"

Автомобіль скоїв наїзд на людину, яка лежала на проїжджій частині

На Львівщині поліцейські розслідують обставини загибелі чоловіка, котрий лежав на дорозі, коли на нього наїхав автомобіль.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 5 листопада близько 18.40 в одному з сіл Золочівського району.

Водій автомобіля «Форд», 44-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на свого 55-річного односельчанина, котрий лежав на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, призначено судово-медичну експертизу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як пише «Золочів. нет», 5 листопада, близько 19 год., на автодорозі в селі Сновичі, Золочівського району, Львівської області відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля марки FORD Sierra, водій якого здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок наїзду пішохід помер, – повідомив заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції майор Юрій Яворський.

 

Коментарі

Позначки: ,