У селі на Львівщині юнак легковиком переїхав свого родича

Новини 08 Липня, 2018 151

Фото ілюстративне. Джерело: Yavir.net.

У Кам‘янка-Бузькому районі юнак скоїв смертельний наїзд на свого родича.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, подія сталася увечері 7 липня, у селі Жовтанці.

«23-річний житель села Жовтанці  на власному подвір’ї автомобілем “ВАЗ – 2107” скоїв наїзд на мешканця села Жовтанці, 1995 року народження, який помер на місці події до приїзду швидкої медичної допомоги.  Обставини події з’ясовуються», – зазначається у повідомленні.

Як стало відомо від місцевих мешканців, молодий чоловік на власному подвір‘ї скоїв наїзд на свого 22-річного родича.

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області, в Кам’янка-Бузький відділ поліції 7 липня надійшло повідомлення, що близько 19.40 в одному із сіл району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув чоловік.

Як попередньо встановили поліцейські, 23-річний місцевий мешканець, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автомобіля «ВАЗ 2101» та, рухаючись по подвір’ю біля власного будинку, скоїв наїзд на свого 22-річного двоюрідного брата. Травмований чоловік помер на місці події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: