У селі на Львівщині, упродовж години знайшли мертвими двох молодих людей

Новини 31 Березня, 2019 298

Фото: НПУ

У селі Дуліби Стрийського району на Львівщині, «в різних місцях упродовж години знайшли тіла двох молодих людей без ознак насильницької смерті».

Про це повідомляє на своїй сторінці у Ірішка Цигиль.

Скриншот/Facebook

«Село Дуліби Стрийський район. 26 – 28 березня, в селі в різних місцях в одну годину знайдено тіла двох молодих людей без ознак насильницької смерті. Один з них 40-річний мужчина, мій чоловік, який не є жителем цього села, а мешканець Львова. Можливо мешканці цього району знайшли особисті речі мого чоловіка це взуття, кофта, в’язка ключів.. Будь ласка поширюйте по групах, не залишайте на одинці з бідою, допоможіть знайти правду», – пише  Ірішка Цигиль.

У коментарях до даного допису зазначається, що один  чоловік «АТОвець, місцевий  мешканець».

Скриншот/Facebook

Як раніше повідомлялося, стрийські поліцейські встановлюють особу чоловіка, тіло якого виявили у селі Дуліби.

«У Стрийський відділ поліції 28 березня надійшло повідомлення про те, що у селі Дуліби неподалік автозаправної станції лежить чоловік без ознак життя. На тілі чоловіка видимих ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили. Призначено судово-медичну експертизу, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Працівники поліції встановлюють особу чоловіка”, – повідомляє Нацполіція області.

Скриншот/Facebook

Згодом, у поліції повідомили, що особу даного чоловіка встановлено.

Коментарі

Позначки: , ,