У Самбірському районі відкрився дитячий садок з групами різного режиму перебування дітей

Новини 08 Жовтня, 2018 547

Фото: прес-служба Львівської ОДА

«Дивосвіт» у селі Підгайчики

У селі Підгайчики Самбірського району Львівщини,  відкрився новий заклад дошкільної освіти, який має групи з денним перебуванням, одночасно може мати групи з короткотривалим та 10,5-годинним  режимом перебування дітей.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, заклад, урочисте відкриття якого відбулося 7 жовтня,  розташований на вулиці Сонячній у селі Підгайчики.

«Розвиток мережі закладів освіти – це звичайно, один із пріоритетів. Діти тут розвиватимуться і готуватимуться до наступних кроків у житті – це не може не тішити. Сьогодні ми спокійно лягаємо спати, зранку відводимо дітей у садок чи до школи в спокої і мирі, тут, у себе вдома. Бережімо наш мир, і молімось за хлопців, які за тисячу кілометрів від Галичини захищають наш спокій і тримають небо над нами», – наголосила керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська.

Фото: прес-служба Львівської ОДА

Як зазначається у повідомленні, заклад розрахований на 45 дітей – 3 групи загального розвитку. Дитсадок має групи з денним перебуванням, одночасно може мати групи з короткотривалим та 10,5-годинним  режимом перебування дітей.

 

Коментарі

Позначки: ,