У салоні львівської маршрутки на пасажирів вдарив “гейзер” кип‘ятку (ФОТО)

Новини 06 Квітня, 2019 250

Фото: Світлана Думанівська/"Варта-1"

У Львові пасажири маршрутного таксі №41 скаржаться на хамство водія і небезпечну пригоду, яка сталася 5 квітня поблизу перехрестя Стрийська-Наукова.

«На пасажирів у салоні вдарив  потік гарячої води, почалася паніка, водій так втікав, що притиснув дверима ручку дитині…», – пише на сторінці ГО «Варта-1» у Фейсбук Світлана Думанівська.

 

Скриншот/Facebook

«Це водій 41 маршрутки. Мені випала честь двічі з ним проїхатися. Почалася історія на «Іскрі», гнав, як навіжений, хамив і жалівся,  що працює по 18 годин і вже не витримує. Я вийшла на зупинці «Провесінь» вирішила свої справи, стою на зупинці і чекаю маршрутку на Сихів. Приїхав №41, люди зайшли і тут почалися каруселі: гнав як божевільний, не доїжджаючи до перехрестя вулиць Стрийська-Наукова по салону почала розливатися якась рідина. В салоні крик і якийсь незрозумілий потік гарячої води, ну просто гейзер. Люди почали кричати, щоб він відкрив двері бо почалася паніка, ми всі повиходили, а з передніх дверей ніби хтось вилив пару відер води. Притиснув дверима дитині ручку, бо так втікав… Сіла в інший автобус вийшла на «Іскрі» і тут …. стоїть той самий №41 обідає. Я підійшла, запитую «що це було?» А він мені,  «що не ясно – закипіла машина і вирвало щось там в салон. Нахамив і поїхав далі по маршруту… Уявіть собі хто возить нас і наших дітей і ніхто ні за що не відповідає…», – йдеться у дописі львів’янки.

Фото: Світлана Думанівська/”Варта-1″

Скриншот/Facebook

Коментарі

Позначки: ,