У Садового назріває черговий скандал навколо паркування

Новини 28 Серпня, 2019 275
У Садового назріває черговий скандал навколо паркування. Фото: Серій Івах.

У Садового назріває черговий скандал навколо паркування. Фото: Серій Івах.

У Садового назріває черговий скандал навколо паркування.

Про це у Фейсбуці пише депутат Львівської міської ради Сергій Івах.

Івах переконаний, що рішення виконкому, обурило мешканців міста, бо зумовлює їх оплачувати за паркування автівок біля їхніх будинків.

“Нещодавно виконком затвердив Концепцію розвитку громадського транспорту та паркування приватного транспорту у м. Львові. Це рішення обурило мешканців центральної частини міста, які згідно з цим документом мають платити за паркування своїх авто біля будинків, в яких проживають. Або ж їм пропонують авто залишати за містом… Тому сьогодні разом з мешканцями (Назар Козак) вул. Медової – Гоголя та інших вулиць вийшов на протест.

Вважаю, було прийняте непродумане, безглузде рішення і міська рада має терміново відреагувати. Адже не можна перекладати на людей безгосподарність щодо побудови багаторівневих паркінгів та звільнення центральної частини міста від додаткового транспорту.На мою думку, питання потрібно вирішувати більш глобально, і що важливо, виносити його на обговорення громади міста Львова. На фото видно, як непродумано визначаються місця для парковок – на місці пожежного гідранта або встановлюють знак на велодоріжці”, – додав Сергій Івах.

Коментарі

Позначки: , ,