У Садового хочуть паралізувати рух ще на шести вулицях

Новини 05 Жовтня, 2019 110

ФОТО: ПАВЛО ТРОФІМОВ/"Твоє місто"

Схему про облаштування виділених смуг для руху громадського транспорту має погодити Управління Патрульної поліції Львівщини

Міська комісія з безпеки дорожнього руху під час засідання 25 вересня погодила облаштування виділених смуг для громадського транспорту на шести вулицях Львова.

Про це повідомляє “Твоє місто”.

 

У Личаківському районі на звернення ЛК «АТП-1» до 1 листопада виділена смуга з’явиться на вулиці Личаківській на відтинку від Козланюка до Мечникова.У Шевченківському районі виділені смуги облаштують на вулиці Липинського у напрямку від АС-2 до проспекту Чорновола і у зворотному напрямку; на проспекті Чорновола, зокрема на ділянці від вулиці Варшавської до кільця Липинського – Чорновола. Таким чином увесь проспект матиме виділені смуги руху для автобусів та тролейбусів у обидві сторони, адже раніше смуги запрацювали спершу на відрізку від кільця до ТРЦ Forum Lviv, а нещодавно – від вулиці Під Дубом до Городоцької.Крім цього, смуги для автобусів у цьому районі облаштують на вулиці Богдана Хмельницького: від АС-2 до вулиці Грінченка та від Мідної до АС-2.Уздовж проспекту Червоної Калини, що в Сихівському районі, також облаштують виділені смуги у дві сторони. Цю пропозицію попередньо мають промоделювати в дублері. Далі виділена смуга має продовжитись по вулиці Стуса по трамвайній колії. Ця ділянка належить до Сихівського та Галицького районів.Нову організацію дорожнього руху райадміністрації мають погодити із Управлінням патрульної поліції у Львівській області, після чого встановити відповідні знаки та нанести розмітку. 

Коментарі

Позначки: , , ,