У райцентрі на Львівщині мікроавтобус переїхав батька з двома дітьми: немовля загинуло

Новини 31 Серпня, 2019 225

Ілюстрація з відкритих джерел

Жахлива трагедія сталася на Львівщині. У місті Стрий водій транспортера скоїв наїзд на чоловіка з двома малолітніми дітьми.

Як повідомляє координатор ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, на даний час відомо, що після того, як постраждалих доставили до лікарні, малюк, якому не виповнилося навіть року, помер. Про стан батька та іншої дитини наразі не повідомляється.

Скриншот ФБ

«30 серпня  о 20:30 у місті Стрий на вул.Галицькій водій автомобіля «Вольксваген Т-5» здійснив наїзд на чоловіка та на двох його неповнолітніх дітей 2016 та 2019 р.н.
Станом на 22:00  п‘ятниці, дитина 2019 року народження померла у Стрийській лікарні», – повідомив Зінкевич.

Наразі  правоохоронці не повідомили про обставини за яких сталося криваве ДТП.

Як уточнили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  водій автомобіля “Фольксваген”, мешканець м. Моршин 1959 року народження, здійснив наїзд на жителя м. Стрий 1979 року народження та на двох його дітей (2016 та 2019 року народження), внаслідок чого вони отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані у Стрийську ЦРЛ. Згодом, під час надання допомоги у реанімаційному відділенні лікарні, дитина 2019 року народження, від отриманих травм померла.

Коментарі

Позначки: ,