У Полтаві люди аплодували поліції під час візиту Порошенка

Новини 17 Березня, 2019 225

Фото: Nina Boich

Про  те, як люди аплодували поліції під час виступу президента України Петра Порошенка у Полтаві, про натовп провокаторів та щирі емоції людей, які прийшли послухати виступ Порошенка.

Уся правда про зустріч Петра Порошенка з  жителями Полтавщини – в дописі Nina Boich у Facebook.

Скриншот/Facebook

Скриншот/Facebook«Повернулися із зустрічі з Президентом в Полтаві…
Приїхали за годину, та вже було багато людей, до сцени вже неможливо було протиснутися. Спочатку, поки Президент зустрічався з активом області, йшов концерт. Як тільки під’їхали, то кинулися в очі групи молодиків – у формі Нацкорпуса та в однакових чорних куртках. Їх збиралося все більше, ховали обличчя, а руках тримали м’які іграшки (поросята). Як проходили всім натовпом повз мене – відчуття були неприємні, лячно. Вони протиснутися в саму гущу і почали свій перформенс: кидати іграшки з вигуками. Та за хвилини поліція їх скрутили і погрузили в автозаки. Люди аплодували поліції. Та група, що залишилася, вигукувала весь виступ президента, заважали слухати», – описує подію Nina Boich.

Вона також зазначає у дописі: «оце я впритул зняла одного із провокаторів, щоб бачили – яке в нього тату. Не дарма Порошенко сказав,-що вони – рука Москви. Бо ні один патріот не кричатиме «ганьба» в той час, коли Президент згадував 150 загиблих синів Полтавщини , що боронили нашу землю на сході. А оце (людиною його не назву), став позаду і почав кричати «ганьба». Люди робили зауваження, а він не реагував. Тоді я зірвалася: ах ти гад, ти чого позориш наше місто! Ти хоч раз в госпіталі був? Не пам’ятаю що ще, та він злякався: ледь не плачучи: чого ви до мене пристали?».

Взагалі склалося дуже гарне враження, це так чудово стояти поруч з однодумцями. Люди дуже привітні, усміхнені, щирі. Бачила людей з паличками, видно, що їм важко ходити, та вони прийшли і чекали на виступ Порошенко. Багато з дітками, багато молоді. Хтось із повітряними кульками…

 

Коментарі

Позначки: , ,