У поліції повідомили звідки надійшли повідомлення про замінування бізнес-центрів у Львові

Новини 31 Травня, 2018 95

Фото ілюстративне із сайту "КомпПоміч"

Повідомлення про замінування бізнес-центрів у Львові, які надійшли минулої доби, 30 травня,  були надіслані з використанням одного із російських поштових сервісів.

Про це повідомили у Національній поліції України.

«У Львові за добу надійшло 14 повідомлень про замінування.  Поліцейські встановили, що всі повідомлення були надіслані з використанням одного із російських поштових сервісів», – інформує Нацполіція.

Загалом, за даними відомства, за минулу добу до підрозділів поліції надійшло 16 неправдивих повідомлень про замінування. «Мінували» об’єкти у Львові, Києві та Запоріжжі.

Як поінформували у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, 31 травня до поліції звернулися співробітники Центру безпеки міста, які повідомили, що «близько 11.00, вони знову отримали електронного листа з інформацією про замінування вісьмох будівель львівських бізнес-центрів. Три з них розташовані на вулиці Науковій, два – на Промисловій, інші – на вулицях Зеленій, Богдана Хмельницького та Шевченка».

На місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. Правоохоронці проводять евакуацію людей та обстежують офісні приміщення та прилеглі до них території.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Коментарі

Позначки: , ,