У передмісті Львова в лобовому зіткненні легковиків постраждало двоє дітей (ФОТО)

Новини 03 Травня, 2019 83

Фото: ДСНС

У Пустомитівському районі на Львівщині, внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів  отримали травми п’ятеро людей, з них двоє дітей.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, автотрофа сталася у передмісті Львова – селі Давидів.

Як зазначається у повідомленні, 2 травня о 09:54 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с. Давидів Пустомитівського району, де зіткнулись два автомобілі.

Прибувши на місце події, з’ясувалось що зіткнулись автомобілі марки «Skoda Oktavia» та автомобіль «Audi A4», внаслідок якого були травмовані 5 людей, з них 2 дітей. Рятувальники провели роботи по відключенню акумуляторних батарей обох автомобілів, було огороджено місце ДТП та транспортовано потерпілих з травмами різного ступеня важкості до карет медичної допомоги.

Від  ДСНС було залучено 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події наразі з’ясовують правоохоронці.

Фото: ДСНС

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  2 травня, близько 09:50 год., на автодорозі поблизу с. Давидів Пустомитівського району відбулося лобове зіткнення автомобіля “Шкода Октавія” під керуванням мешканця с. Відники Пустомитівського району 1984 року народження та автомобіля “Ауді А-4” під керуванням мешканця м. Львова 1979 року народження. Внаслідок ДТП 5 осіб травмовано, в тому числі 2 дітей (2015 та 2017 років народження). Потерпілі у стані різного ступеня важкості госпіталізовані у лікувальні заклади м. Львова.

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу, 2 травня,  на автодорогах Львова та області сталось 56 дорожньо-транспортних пригод, з них п’ять – з потерпілими.

Дев’ятнадцять автопригод стались на дорогах області, ще 37 – у Львові. Внаслідок ДТП одинадцятеро осіб були травмовані.

За наслідками інших пригод складено 51 адміністративний протокол за ст.124 (порушення правил дорожнього руху).

 

Коментарі

Позначки: , , ,